АТ "Готель "Градецький"

Код за ЄДРПОУ: 14231468
Телефон: +380666484266
e-mail: glekvadim@ukr.net
Юридична адреса: пр-т Миру, буд. 68, м. Чернігів, 14005
 
Дата розміщення: 02.04.2020

Особлива інформація на 01.04.2020

ВІДОМОСТІ

про прийняття рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів

N з/п

Дата прийняття рішення

Гранична сукупна вартість правочинів (тис. грн)

Вартість активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності (тис. грн)

Співвідношення граничної сукупності вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності (у відсотках)

1

2

3

4

5

101.04.202020000.0002546.500785.400
Зміст інформації:
Рішенням річних загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "Готель "Градецький" 01.04.2020 затверджено рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, вартість яких складає більше 25 % та/або більше 50 % вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності, які можуть бути укладені у ході поточної господарської діяльності Товариства протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення, граничною сукупною вартістю 20000 тис. грн., а саме: отримання кредиту: укладення кредитних угод (кредитних договорів) з банками та фінансовими установами. Директору Товариства надано повноваження без отримання додаткового рішення Загальних зборів акціонерів та Наглядової ради погоджувати умови попередньо схвалених Загальними зборами акціонерів значних правочинів з усіма можливими змінами та доповненнями, які будуть укладатись Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення - погоджувати/визначати перелік майна (майнових прав) Товариства, яке підлягає відчуженню, передачі в заставу/іпотеку, придбанню, тощо; - надавати згоду (уповноважувати з правом передоручення) на укладання (підписання) Директором, посадовими особами органів управління Товариства попередньо схвалених в цьому пункті Порядку денного Загальними зборами значних правочинів з усіма змінами та доповненнями до них. Товариство усвідомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно від збільшення у майбутньому ринкової вартості майна Товариства, збільшення/зменшення вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності, а також можливих коливань курсу гривні до іноземних валют. Залучення коштів вчиняти шляхом укладення Товариством з установами банків генеральних кредитних угод, кредитних договорів, договорів овердрафту, договорів гарантій, інших договорів, а також договорів застав, іпотек, в тому числі в забезпечення зобов'язань третіх осіб. Вартість активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності: 2546,5 тис.грн. Співвідношення граничної сукупної вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності (у відсотках): 785,4%. Загальна кількість голосуючих акцій: 9434940 штук. Кількість голосуючих акцій, що зареєстровані для участі у загальних зборах: 6370308 штук, кількість голосуючих акцій, що проголосували "За" - 6370308 штук, кількість голосуючих акцій, що проголосували "Проти" - 0 штук.
201.04.202020000.0002546.500785.400
Зміст інформації:
Рішенням річних загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "Готель "Градецький" 10.04.2019 затверджено рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, вартість яких складає більше 25 % та/або більше 50 % вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності, які можуть бути укладені у ході поточної господарської діяльності Товариства протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення, граничною сукупною вартістю 20000 тис. грн., а саме: укладення договорів комісії, доручення, фінансової допомоги, позики. Директору Товариства надано повноваження без отримання додаткового рішення Загальних зборів акціонерів та Наглядової ради погоджувати умови попередньо схвалених Загальними зборами акціонерів значних правочинів з усіма можливими змінами та доповненнями, які будуть укладатись Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення - погоджувати/визначати перелік майна (майнових прав) Товариства, яке підлягає відчуженню, передачі в заставу/іпотеку, придбанню, тощо; - надавати згоду (уповноважувати з правом передоручення) на укладання (підписання) Директором, посадовими особами органів управління Товариства попередньо схвалених в цьому пункті Порядку денного Загальними зборами значних правочинів з усіма змінами та доповненнями до них. Товариство усвідомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно від збільшення у майбутньому ринкової вартості майна Товариства, збільшення/зменшення вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності, а також можливих коливань курсу гривні до іноземних валют. Вартість активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності: 2546,5 тис.грн. Співвідношення граничної сукупної вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності (у відсотках): 785,4%. Загальна кількість голосуючих акцій: 9434940 штук. Кількість голосуючих акцій, що зареєстровані для участі у загальних зборах: 6370308 штук, кількість голосуючих акцій, що проголосували "За" - 6370308 штук, кількість голосуючих акцій, що проголосували "Проти" - 0 штук.
301.04.202020000.0002546.500785.400
Зміст інформації:
Рішенням річних загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "Готель "Градецький" 10.04.2019 затверджено рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, вартість яких складає більше 25 % та/або більше 50 % вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності, які можуть бути укладені у ході поточної господарської діяльності Товариства протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення, граничною сукупною вартістю 20000 тис. грн., а саме: надання Товариством в заставу та/або іпотеку власного майна для забезпечення кредитних та/або позикових операцій. Директору Товариства надано повноваження без отримання додаткового рішення Загальних зборів акціонерів та Наглядової ради погоджувати умови попередньо схвалених Загальними зборами акціонерів значних правочинів з усіма можливими змінами та доповненнями, які будуть укладатись Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення - погоджувати/визначати перелік майна (майнових прав) Товариства, яке підлягає відчуженню, передачі в заставу/іпотеку, придбанню, тощо; - надавати згоду (уповноважувати з правом передоручення) на укладання (підписання) Директором, посадовими особами органів управління Товариства попередньо схвалених в цьому пункті Порядку денного Загальними зборами значних правочинів з усіма змінами та доповненнями до них. Товариство усвідомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно від збільшення у майбутньому ринкової вартості майна Товариства, збільшення/зменшення вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності, а також можливих коливань курсу гривні до іноземних валют. Вартість активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності: 2546,5 тис.грн. Співвідношення граничної сукупної вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності (у відсотках): 785,4%. Загальна кількість голосуючих акцій: 9434940 штук. Кількість голосуючих акцій, що зареєстровані для участі у загальних зборах: 6370308 штук, кількість голосуючих акцій, що проголосували "За" - 6370308 штук, кількість голосуючих акцій, що проголосували "Проти" - 0 штук.
401.04.202020000.0002546.500785.400
Зміст інформації:
Рішенням річних загальних зборів акціонерів Приватного акціонерного товариства "Готель "Градецький" 10.04.2019 затверджено рішення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинів, вартість яких складає більше 25 % та/або більше 50 % вартості активів за даними останньої річної фінансової звітності, які можуть бути укладені у ході поточної господарської діяльності Товариства протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення, граничною сукупною вартістю 20000 тис. грн., а саме: надання Товариством порук, страхування майна Товариства, відчуження, в тому числі продажу майна Товариства. Директору Товариства надано повноваження без отримання додаткового рішення Загальних зборів акціонерів та Наглядової ради погоджувати умови попередньо схвалених Загальними зборами акціонерів значних правочинів з усіма можливими змінами та доповненнями, які будуть укладатись Товариством протягом не більш як одного року з дати прийняття цього рішення - погоджувати/визначати перелік майна (майнових прав) Товариства, яке підлягає відчуженню, передачі в заставу/іпотеку, придбанню, тощо; - надавати згоду (уповноважувати з правом передоручення) на укладання (підписання) Директором, посадовими особами органів управління Товариства попередньо схвалених в цьому пункті Порядку денного Загальними зборами значних правочинів з усіма змінами та доповненнями до них. Товариство усвідомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно від збільшення у майбутньому ринкової вартості майна Товариства, збільшення/зменшення вартості активів Товариства за даними останньої річної фінансової звітності, а також можливих коливань курсу гривні до іноземних валют. Вартість активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності: 2546,5 тис.грн. Співвідношення граничної сукупної вартості правочинів до вартості активів емітента за даними останньої річної фінансової звітності (у відсотках): 785,4%. Загальна кількість голосуючих акцій: 9434940 штук. Кількість голосуючих акцій, що зареєстровані для участі у загальних зборах: 6370308 штук, кількість голосуючих акцій, що проголосували "За" - 6370308 штук, кількість голосуючих акцій, що проголосували "Проти" - 0 штук.