АТ "Готель "Градецький"

Код за ЄДРПОУ: 14231468
Телефон: +380666484266
e-mail: glekvadim@ukr.net
Юридична адреса: пр-т Миру, буд. 68, м. Чернігів, 14005
 
Дата розміщення: 21.04.2020

Річний звіт за 2019 рік

Річна інформація емітента цінних паперів

I. Основні відомості про емітента

1. Повне найменування: АКЦIОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ГОТЕЛЬ "ГРАДЕЦЬКИЙ"

код за ЄДРПОУ 14231468, місцезнаходження: Україна, 14005, Чернігівська область, Деснянський, м.Чернiгiв, Пр-т Миру, буд. 68, міжміський код та телефон: (0462)93-85-30, д/в

2. Дата розкриття повного тексту річної інформації у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії

3. Адреса сторінки в мережі Інтернет, на якій розміщено регулярну річну інформацію http://gradetsky.pat.ua/emitents/reports/year

4. Найменування, код за ЄДРПОУ аудиторської фірми (П. І. Б. аудитора - фізичної особи - підприємця), якою проведений аудит фінансової звітності: ,

5. Інформація про загальні збори:

У звітному періоді проведені чергові загальні збори

Дата зборів 10.04.2019.
Вид загальних зборів: чергові
Вiдповiдно до ст.41 Закону України "Про акцiонернi товариства", кворум для проведення зборiв було досягнуто, збори - правомочнi приймати рiшення з усiх питань порядку денного
Перелiк питань порядку денного, що розглядалися на зборах:
1. Обрання членiв лiчильної комiсiї, включаючи голову, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2. Обрання головуючого та секретаря загальних зборiв, затвердження регламенту загальних зборiв.
3. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту директора за 2018 рiк та затвердження заходiв за результатами його розгляду.
4. Розгляд звiту Наглядової ради за 2018 рiк, прийняття рiшення за наслiдками його розгляду та затвердження заходiв за результатами його розгляду.
5. Затвердження рiчного звiту (рiчної фiнансової звiтностi) Товариства за 2018 рiк.
6. Розподiл прибутку (покриття збиткiв) за результатами дiяльностi у 2018 роцi.
7. Прийняття рiшення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв Товариством.
8. Затвердження внутрiшнiх положень Товариства: Положення про Загальнi збори акцiонерiв, Положення про Наглядову раду.

Збори скликанi за iнiцiативою наглядової ради Товариства. Осiб, що подавали пропозицiї до перелiку питань порядку денного не було. Змiн та доповнень до порядку денного не вiдбувалося.
Результати розгляду питань порядку денного: по всiм питанням порядку денного були прийняттi вiдповiднi рiшення (згiдно проектiв рiшень), а саме:
1.Затверджено наступний склад лiчильної комiсiї: голова лiчильної комiсiї - Полосьмак Володимир Миколайович, члени лiчильної комiсiї - Овчаренко Iгор Михайлович, Гаврилiна Ольга Валерiївна. Встановлено термiн дiї повноважень даної лiчильної комiсiї - з моменту обрання та до повного виконання своїх обов'язкiв.
2. Обрати для проведення рiчних загальних зборiв акцiонерiв Товариства Голову зборiв - Тарасовця Юрiя Миколайовича. Секретарем загальних зборiв акцiонерiв обрати Глека Вадима Петровича. Затвержено регламент проведення зборiв:
3. Роботу директора Товариства в 2018 роцi визнати задовiльною та затвердити звiт директора Товариства про результати фiнансово-господарської дiяльностi Товариства в 2018 роцi без зауважень та додаткових заходiв.
4. Роботу Наглядової ради Товариства в 2018 роцi визнати задовiльною та затвердити звiт Наглядової ради за 2018 рiк без зауважень та додаткових заходiв.
5. Затвердити рiчний звiт (рiчну фiнансову звiтнiсть) Товариства за 2018 рiк.
6. Збитки Товариства за 2018 рiк покривати за рахунок прибуткiв наступних перiодiв. Дивiденди не нараховувати та не виплачувати.
7. Затвердити рiшення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв, вартiсть яких складає бiльше 25 % та/або бiльше 50 % вартостi активiв за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi, якi можуть бути укладенi у ходi поточної господарської дiяльностi Товариства протягом не бiльш як одного року з дати прийняття цього рiшення, граничною сукупною вартiстю 20 млн. гривень, а саме:
- отримання кредиту: укладення кредитних угод (кредитних договорiв) з банками та фiнансовими установами,
- укладення договорiв комiсiї, доручення, фiнансової допомоги, позики;
- надання Товариством в заставу та/або iпотеку власного майна для забезпечення кредитних та/або позикових операцiй;
- надання Товариством порук, страхування майна Товариства, вiдчуження, в тому числi продажу майна Товариства.
Надати Директору Товариства повноваження без отримання додаткового рiшення Загальних зборiв акцiонерiв та Наглядової ради погоджувати умови попередньо схвалених Загальними зборами акцiонерiв значних правочинiв з усiма можливими змiнами та доповненнями, якi будуть укладатись Товариством протягом не бiльш як одного року з дати прийняття цього рiшення - погоджувати/визначати перелiк майна (майнових прав) Товариства, яке пiдлягає вiдчуженню, передачi в заставу/iпотеку, придбанню, тощо; - надавати згоду (уповноважувати з правом передоручення) на укладання (пiдписання) Директором, посадовими особами органiв управлiння Товариства попередньо схвалених в цьому пунктi Порядку денного Загальними зборами значних правочинiв з усiма змiнами та доповненнями до них. Товариство усвiдомлює, що вчинення значного правочину є чинним незалежно вiд збiльшення у майбутньому ринкової вартостi майна Товариства, збiльшення/зменшення вартостi активiв Товариства за даними останньої рiчної фiнансової звiтностi, а також можливих коливань курсу гривнi до iноземних валют. Залучення коштiв вчиняти шляхом укладення Товариством з установами банкiв генеральних кредитних угод, кредитних договорiв, договорiв овердрафту, договорiв гарантiй, iнших договорiв, а також договорiв застав, iпотек, в тому числi в забезпечення зобов'язань третiх осiб.
8. Затвердити змiни до внутрiшнiх документiв Товариства, а саме: викласти у новiй редакцiї Положення про Загальнi збори акцiонерiв та Положення про Наглядову раду. Уповноважити Голову зборiв Тарасовця Юрiя Миколайовича та секретаря зборiв Глека Вадима Петровича пiдписати внутрiшнi документи Товариства в новiй редакцiї.

Позачерговi збори не iнiцiювалися та не скликалися. У звiтному роцi загальнi збори акцiонерiв у формi заочного голосування не проводилися.
.

Інші загальні збори протягом звітного періоду не скликалися.

6. Інформація про виплату дивідендів та інших доходів за цінними паперами у звітному році

За результатами звітного та попереднього року рішення про виплату дивідендів не приймалося